top of page

Join the team!

Op deze pagina is alles te vinden over werken bij VinciTech

 

Snel naar:

Algemeen

Positievoorbeelden

Profielbeschrijving

Starters

Ervaren Professionals

Studenten

Algemeen

Anker 1

Het team van VinciTech bestaat uit professionals uit verschillende achtergronden zoals mechatronici, electrotechnici, software-specialisten, werktuigbouwkundigen, wis- en natuurkundigen en ervaren projectleiders. Onder onze professionals bevinden zich experts die al meer dan 30 jaar in het vak zitten (zij maakten al vision software toen er nog geen kleurencamera's bestonden), maar ook uit jonger talent die kennis hebben van de nieuwste gadgets en technieken. De input van iedereen wordt gewaardeerd en gebruikt.

Samen, als team, is er een breed én diep fundament aan kennis en ervaring aanwezig waar duidelijk voordeel uit gehaald wordt bij het realiseren van oplossingen en producten. Zo ontwikkelen we de nieuwste technologieën, en leren we van elkaar.

De wereld van vision, robotics en smart-automation in het algemeen groeit, en zo ook ons bedrijf. Ondanks dat we dus al een leuk, ervaren team hebben, zijn we altijd op zoek en staan we open voor nieuwe collega's.

Wij zijn in brede zin op zoek naar:

Technici die robotica, vision, electronica, algoritmes en numerieke software en bijbehorende UI interessant vinden.

Specifieke voorbeelden van posities zijn Engineers (juniors) & Specialists (met enige jaren ervaring/verdiepingsopleiding) zoals:

 • Software           Engineer/Specialist

 • Vision                Engineer/Specialist

 • Robotics           Engineer/Specialist

 • Mechatronics  Engineer/Specialist

 • Algorithm         Specialist

 • System             Specialist

Iemand met ervaring in bovenstaande functies kan ook in aanmerking komen voor functies met een meer leidinggevend karakter:

 • Development Leader

 • Project Leader

In het algemeen geldt dat een geschikte kandidaat:

 • Technisch onderlegd is, qua opleiding en/of ervaring

 • Probleemoplossend denkt én doet (troubleshooting)

 • Overweg kan met vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken

 • Aantoonbare parate kennis heeft

 • Nieuwe materie snel tot zich kan nemen

 • Doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet, en dus betrouwbaar is en communiceert

Aanbevolen opleidingsniveau/denkniveau is HBO of WO (TU of overig Beta), met als focus-opleidingen:

 • Mechatronica

 • Werktuigbouwkunde (System&Controls specialisatie of vergelijkbaar)

 • (Technische) Wis- en Natuurkunde

 • Computer Science of vergelijkbare opleiding met voldoende software-achtergrond (bijv. geoscience, gaming, animation etc.)

 • Econometrie of Data-Analytics

Acquisitie op basis van bovenstaande beschrijving in de vorm van detacheerders of recruitment in de brede zin wordt niet op prijs gesteld.

Anker 2
Anker 3

Starters

Anker 4

Net klaar met je opleiding, of net begonnen en toch niet gevonden wat je zocht? VinciTech staat open voor starters.

Als starter heb je een unieke mogelijkheid om bij VinciTech aan de slag te gaan in ons ontwikkel- en projectenteam. Werken met software, robots, camerasystemen, lasers, sensoren, 3D printers en nog veel meer is bij VinciTech heel normaal. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een teamgevoel, en dat iedereen zinnig en leuk werk moet kunnen hebben. Onnodige bureaucratie vermijden we zoveel mogelijk, en niemand is ergens te goed voor. We moeten het samen doen.

Daarom zul jij als Starter ook meteen kansen krijgen op de volgende vlakken:

 • Samenwerking met het hele bedrijf; we zijn een compact team, en naast de teamleiders kun je op iedereen af stappen om van hun ervaring en kennis gebruik te maken, of ze nu 3 maanden, of 30 jaar ervaring hebben. 

 • Zelfontwikkeling; bijvoorbeeld vaardig worden in nieuwe programmeertalen of bekend worden met nieuwe systemen zoals 3D camera's.

 • On-site experience: mee op installatie en gesprek met onze klanten, zo zie en ervaar je zelf waar de technologieën die jij ontwikkelt, worden toegepast

 • Eigen projecten: na een inwerkperiode en basiskennis zul je eigen taken krijgen en modules ontwikkelen en bouwen. Of het nou gaat om softwaremodules, algoritmes, camerasystemen of mechanische opstellingen; wij hechten waarde aan het realiseren van ideeën door iedereen.

Als je jezelf (deels) kan identificeren met het eerder beschreven algemene profiel en bovenstaande onderwerpen je interessant lijken, neem dan contact op! We staan altijd open voor een gesprek.

Ervaren Professionals

Anker 5

Bent u al enige tijd onderweg met uw carrière, en op zoek naar iets anders? Trekt het idee van systemen ontwikkelen, produceren en leveren aan échte klanten en fabrieken U?

Dan hebben wij misschien een plek voor U.

 

Misschien wilt U zich verder technisch verdiepen in een van onze posities als Specialist of juist meer de breedte in als Development Leader in een van onze kerntechnologieën. U kunt ook meer applicatiegericht aan de slag als Project Leader en complete projecten begeleiden voor onze klanten.

Zoveel professionals, zoveel paden. Neem vrijblijvend contact op om eens te praten of een carrière bij VinciTech iets zou zijn, en wat voor vorm dit zou kunnen aannemen met uw basis en ervaring als uitgangspunt.

Studenten & Stagiaires

Anker 6

Student of scholier? VinciTech heeft elk jaar posities voor stages en afstudeerprojecten voor studenten op mbo, hbo en wo niveau. Wij werken nauw samen met opleidingsinstituten als Summa College, Fontys Hogescholen, en TU's.

 

Voorbeelden van opleindingen van studenten die bij VinciTech projecten doen zijn informatica, mechatronica, werktuigbouwkunde, natuurkunde, wiskunde

In het algemeen hebben studentenprojecten te maken met robotica en vision waarbij vrijheid en flexibiliteit centraal staat en er naar een concreet doel gewerkt wordt als projectafsluiting. De exacte projectdefinitie is af te stemmen afhankelijk van vaardigheden en interesses van de student, maar ook lopende projecten van VinciTech.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page